Wie ben ik & Wat doe ik:

Ik ben Mark Wieffer en ben 35 jaar oud, getrouwd met Marloes en heb 2 kinderen, een dochter van 2 en een zoon van net een paar maanden.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de commercie maar daarvoor heb ik inkoop (en de NEVI) gedaan wat mij in mijn werk erg helpt omdat ik weet dat het niet alleen om de prijs draait maar ook om vele andere (indirecte) invloeden. Denk hierbij aan budgetten, huidige con-collega’s, tevredenheid over de productgroepen, doorverkoopcijfers, vrijheden van je contactpersonen etc. etc.

In mijn (huidige) internationale commerciële jaren heb ik in veel diverse takken van productgroepen gewerkt, speelgoed, Home Deco, confectie tevens heb ik daardoor aan vele tafeltjes mogen zitten en daardoor de mensenkennis opgedaan, het leren luisteren maar ook om steeds betere vragen te stellen. Een partner worden is daarbij (bijna altijd) het doel waarbij ik altijd hetgeen ik beloof waar probeer te maken.

Ik heb op ieder niveau (binnen de E-tail en Retail) zaken gedaan. Waarbij ik me de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd heb op de complete Retail.